Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Utmaning från Mindre prylar!

Jag har fått en utmaning från Mindre prylar! De ber oss att tänka ut en onödig pryl som vi inte har. Så jag har gått och funderat här i veckan och det har inte varit helt lätt. Vi har ju Ipad, Iphone, TV, smörgåsgrill… Och det är knappt så att jag kan berätta om en superonödig pryl vi har: En nagellackstork. Min dotter önskade sig den och i ett svagt ögonblick beställde jag den från Ellos. Den ser ut som en plastboll med en fläkt i och man stoppar in handen när man målat naglarna. Dottern och hennes kompisar leker nagelsalong med den.

Men åter till prylen jag skulle fundera ut som vi inte har. Jag tänkte först på SodaStream men kanske den ändå kan ha en poäng om man inte köper hem flaskvatten? Så igår när jag var och klippte mig hos frisören såg jag det mest onödiga jag någonsin sett:
En mascara med inbyggd lampa. Min frisör ville sälja den till mig och sa att den är jättebra när du ska måla ögonfransarna i mörkret, t ex om du står på en parkering på kvällen.
(Och varför skulle jag för det första stå på en parkering i mörkret och måla ögonfransarna…?)

Jag fick en skrattattack och köpte inte mascaran. Alltså när mascaran sen är slut så får man åka till Sysav med den eftersom det sitter ett batter i. I mascaran! Helt otroligt!

Kolla in de andras svar på http://mindreprylar.blogg.se

Trevlig helg alla läsare! Kram Eva

Föregående

Köp inte skräp!

Nästa

En köpfri dag lördag 30 nov!

2 kommentarer

  1. WOW! Man blir ju imponerad! 🙂

  2. …mest imponerad över att det finns denna typ av pryl – mascaran alltså!
    Nagellackstork visste jag inte heller att det fanns, men den kan jag mer förstå. Ser min dotter framför mig när hon springer runt med fingrarna spretande åt alla håll. Hon orkar ju inte sitta still och göra ingenting den tiden det tar innan lacket har torkat. Tur hon inte målar så ofta 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén