Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Köp inte skräp!

Jag har fått ett fint tips från Anna på Sysav (se kommentar på föregående inlägg) om en kampanj som de har tillsammans med Myrorna! Alltså två favoriter i en! Kampanjen heter Köp inte skräp, och berättar om hur vår konsumtion påverkar vår miljö. Verkligen skrämmande fakta men det motiverar till att hålla nere konsumtionen och hur vi kan påverka situationen. Klicka in på sidan och läs de intressanta tipsen och när du är klar kan du tävla om biljetter till Melodifestivalen och presentkort på Myrorna! Kul! Jag har tävlat och hoppas på vinst 🙂

www.kopinteskrap.se

Kram Eva!

Föregående

Sajt för oss ekorrar!

Nästa

Utmaning från Mindre prylar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén