Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Intervju i Kupé och böcker till Fairtrade & KRAV!

Min bok och jag är med i en liten intervju i tidningen Kupé nu i maj. Det är tidningen som man kan bläddra i när man åker tåg! Jag fick frågan – Blir man lyckligare av att rensa ut? Ni behöver inte ge er ut och åka tåg för att läsa intervjun, ni hittar den digitalt här:
http://www.e-magin.se/v5/viewer/files/viewer_t.aspx?gKey=3373bm5p

Idag har jag postat var sin bok till Fairtrade Sverige och KRAV, som tack för att jag fick använda deras logos i boken. Jag kontaktade dem i höstas och frågade om jag fick ha med deras logos och presentationer i avsnittet där jag skriver om medveten konsumtion. Det fick jag, och det är jag jätteglad för! Tack så mycket!

Fairtrade & KRAV

Fairtrade & KRAV

Ha en fin dag! Kram Eva Maria

Föregående

Ordning & Reda i köksskåpen!

Nästa

Vecka 21: Dukar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén