Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Hemma från Köpenhamn!

Nu är vi hemma efter tre härliga dagar i Köpenhamn! Affärerna och den fina shoppingen fanns kvar sen sist men det gick bra att inte frestas. Jag upplever att jag var mer uppmärksam på annat runt omkring när jag inte var så fokuserad och besatt av affärerna! Jag klarade också av att vara smakråd till min svägerska som köpte en ny jacka och till min man som letade nya kläder. Sen blev det en sväng på Tivoli, bad i hotellets pool, god mat på Café Norden och fikapauser med danska wienerbröd!

Den svåraste frestelsen var när jag upptäckte att klädkedjan White Stuff fanns i Köpenhamn. Jag har handlat kläder där när jag varit i Edinburgh och de har så mysiga kläder med roliga mönster. Det var ett misstag att vi hittade affären, den låg på en liten parallellgata till Ströget och vi hamnade där eftersom jag höll kartan på fel  håll … har inte internet i mobilen så det fick bli papperskarta och det är ju inte alltid lätt att hålla den på rätt håll 🙂  Vi letade efter en restaurang där vi bokat bord hemifrån och när jag upptäckte att jag hade kartan på fel håll kan jag berätta att det blev en del stön och stånk från sällskapets övriga åtta personer! Så det var heller inte aktuellt att gå in i klädaffären!

White Stuff - så mysiga kläder!

White Stuff – så mysiga kläder!

Restaurangen vi åt på heter Formel U och de använder närproducerade råvaror efter säsong. Man får beställa olika mindre rätter och komponera sin egen meny. Jättegott och trevligt!

Pengar över! De hamnar i den danska börsen till nästa gång!

Pengar över! De hamnar i den danska börsen till nästa gång!

När vi kom hem låg nästa utmaning redan i brevlådan… inbjudan till klädparty!! Det är ett märke som heter House of Lola. Jag känner inte till det men de har kläder till vuxna och barn. Jag ska gå på partyt men det blir fokus på barnkläderna 🙂

Kramar Eva Maria

Föregående

Klädköpstopp 1 augusti till 30 november!

Nästa

Dags för ny kurs Medveten konsumtion!

2 kommentarer

  1. För att undvika samma missöde med upp och nervänd karta kan jag rekommendera appen Pocket Earth (se länk till inlägget och mer info nedan) som hjälpt oss runt om i världen vid de senaste årens resor. Den hjälper oss till allt från restauranger, sevärdheter och stränder till offentliga toaletter eller tillbaka till hotellet. 🙂 Den har fungerat väldigt bra att använda även som en enklare navigator när vi kört runt med bil i många länder, men fungerar minst lika bra som karta när du går omkring i storstäder.

    http://minimalisterna.se/apptips-pocket-earth/

  2. Heja dig! Det var verkligen inte illa att klara shoppingresa utan shopping 🙂 bra jobbat!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén