Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Bokmässan närmar sig!

På onsdag sätter jag mig på tåget och åker till Bokmässan i Göteborg. Jag har haft svårt att fokusera på annat den senaste tiden! Det ska bli så otroligt spännande! Jag har varit där flera gånger som besökare men den här gången blir det som författare. Imorgon ska jag packa väskan med kläder och sköna skor. De två första nätterna ska jag få övernatta hos en god vän som bor i Göteborg och till helgen kommer min mamma upp och då ska vi bo på hotell.

Nu håller jag på att förbereda mitt föredrag som jag ska hålla på lördag 27/9 kl 12 på scenen Livsstil & Hälsa, det känns minst sagt nervöst, men det ska såklart bli jättekul 🙂 Vi har fått ett schema av förlaget för tider för signering i Hois monter B07:60. Jag har fått tiderna torsdag kl 15-16, fredag kl 12-13 och söndag kl 11-12. Så har ni vägarna förbi så hoppas jag att vi ses!

Jag ser fram emot att spana runt på mässan också, kommer antagligen komma hem med många nya böcker till bokhyllan! Tur att jag inte har bokköpstopp…

Kramar Eva Maria

PS: Rensa ut & Lev lättare har fått en egen sida på Facebook, gå gärna in och gilla!
(Sidan heter Rensa ut & Lev lättare.)

Bokmässan i Göteborg 25-28 september!

Bokmässan i Göteborg 25-28 september!

Föregående

Utmaning: klädparty!

Nästa

Ny e-bok på gång!

2 kommentarer

  1. Vad roligt! Hoppas att många personer kommer att lyssna och är intresserade av att fundera kring sin konsumtion och livsstil.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén