Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Ny e-bok på gång!

Rensa ut & Lev lättare i e-boksformat är under omarbetning så att layout och text ska fungera bättre i alla olika skärmar. Därför går e-boken inte att köpa just nu men jag har fått besked att den ska vara klar om ca 3 veckor. Återkommer med mer info när den är klar. Jag tycker det är jätteviktigt att boken finns som fungerande e-bok! Det är ju inte alltid man vill fylla bokhyllorna där hemma 🙂

Föregående

Bokmässan närmar sig!

Nästa

Hemma från Bokmässan!

5 kommentarer

  1. Om jag får till det tittar jag förbi under mässan och köper ett signerat “riktigt” ex – jag kunde ju inte köpa den som e-bok. Om jag inte får till det under mässan får det bli e-bok om 3 veckor istället:-)

  2. Mia

    Hej! Har du funderat på att boken skulle passa bra i formatet av en app till en smart telefon? Det slog mig när jag läste den. Då skulle det tex kunna gå att bocka av uppgifter, lägga in påminnelser etc. Hälsningar från Mia

    • Eva

      Hej Mia! Tack för ditt tips!! Jag har funderat på det tidigare men har inte kommit till skott! Men förra veckan så kom jag in kontakt med en person som utvecklar appar, så kanske jag ska höra mig för hur det kan fungera. Det hade varit coolt med en sån app! Jag lovar att återkomma!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén