Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Hemma från Bokmässan!

Efter fyra intensiva och roliga dagar på Bokmässan är jag nu hemma i vardagen igen. Det har varit så givande och boken har hittat många nya hem att rensa ut i!
På mässan minglade jag med nya och gamla vänner, skapade kontakter och såklart – signerade boken! Jättekul att få träffa personer som är intresserade av att rensa ut och några som kom har jag träffat här via bloggen! Tack för att ni kom och besökte mig!

I vimlet på Bokmässan!

I vimlet på Bokmässan!

På fredag kväll blev jag inbjuden till releaseparty för Rosa kokboken. Det är ett fantastiskt projekt som konstnären Anna Benson gjort. 20 kända kvinnor som in någon form har erfarenhet av cancer, antingen själv eller någon anhörig. De har ställt upp med sina berättelser och recept till den här boken. Jag blev så berörd och imponerad. Partyt var jättekul och åtta av kvinnorna fanns där och bjöd på sina läckra recept!
Läs mer om projektet och boken på http://www.rosakokboken.se/

Anna Benson, Lulu Carter, Anna Maria Corazza Bildt och Anna Book var några kändisar som uppträdde och serverade mat!

Anna Benson, Lulu Carter, Anna Maria Corazza Bildt och Anna Book var några kändisar som uppträdde och serverade mat!

Lördagen blev en nervös dag, det var dagen för mitt föredrag! Men det gick hur bra som helst, men att det skulle komma 130 personer som lyssnade plus att föredraget blev teckentolkat, det hade jag inte kunna föreställa mig!

Mitt föredrag på scenen för Hälsa & Livsstil!

Mitt föredrag på scenen för Hälsa & Livsstil!

Tack till alla som gjorde min första bokmässa som författare helt gyllene!

Föregående

Ny e-bok på gång!

Nästa

Sälja eller skänka?

2 kommentarer

  1. Vad kul! Måste kännas som att du klarat av en riktigt stor grej som du kan stoltsera med på CV:t.

    • Eva

      Tack! Ja, det känns bra att klara av något som ligger så långt utanför min comfort zone! Förstod inte heller att det skulle vara så många som 130 personer som kom för att lyssna! Men det var kanske tur att jag inte visste om det 🙂 När jag väl presenterat mig så kändes det lugnare och det var roligt att de som lyssnade var så intresserade!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén