Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Feng Shui-konsultation!

Jag är intresserad av Feng Shui och har läst en del böcker och på nätet om det men inte riktigt fördjupat mig i det. Men förra veckan tog jag chansen att gå en Prova-på-kurs på två timmar via internet från Nodic School of Feng Shui. Det var verkligen givande och läraren Susanna Utbult var mycket inspirerande. Några dagar innan kursen fick jag materialet hemskickat till mig med grundkunskap om Feng Shui, jättefint!

Anledningen till att det blev en Feng Shui-kurs för mig just nu var att en väninna som bor i vårt område berättade att hon gått den och blivit intresserad. Så kanske ska vi även gå den längre kursen till våren. Min väninna hade också bokat in Susanna för ett hembesök för att göra en Feng Shui-konsultation av sitt hem och då kunde jag bara inte låta bli att haka på! Så på fredag är det vårt hem som kommer att få sig en Feng Shui-genomgång! Det passar så bra eftersom vi planerar att bygga om vår entré.

Entrén är enligt Feng Shui mycket viktig. Den ska vara tydlig och välkomnande. Nu går vi in på sidan på huset i en balkongdörr och de flesta som kommer hem till oss förstår inte var de ska gå in. Det ska bli superspännande att göra den här konsultationen! Jag berättar för er sedan hur det har gått 🙂

Ha en fin dag! Kram Eva Maria

Föregående

Har du gamla glasögon i byrån?

Nästa

Bin på Emporias tak :-)

4 kommentarer

  1. Vad intressant! Hoppas på ett uttömmande inlägg om detta besök 🙂

  2. Å vad spännande det låter, vår veranda ser ut som platsen Gud glömde och där måste alla gå in om de inte väljer fönstervägen. Det vore underbart med en lugn och stilla ingång men hitintills har jag inte lyckats! Ser med spänning fram mot uppföljningen!

  3. Jag var på prova på-dag med just Susanna Urbult i lördags. Alltså, så kul och inspirerande. Och mycket är väldigt självklart när man ser det…. Vad kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén