Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Artikel i Allas nr 2

I somras var jag med i en intervju till tidningen Allas. Jag berättade om mitt projekt att rensa ut och om min bok. En tjej som heter Anna-Karin var också med och rensade ut i sitt hem under sommaren och fick fint och luftigt hemma. Nu är artikeln med i Allas nr 2 (30 dec) som är ute i butikerna. Jag blev jätteglad för artikeln, den är så trevligt skriven. De har också en utlottning av fem stycken böcker i artikeln.

Artikel i Allas nr 2

Artikel i Allas nr 2

Anna-Karin som har fått fint hemma!

Anna-Karin som har fått fint hemma!

 

Föregående

Rensa ut & Volen Ivanov i TV4 på nyårsdagen

Nästa

Gott Nytt År 2015!

2 kommentarer

  1. Men vad roligt! Den blir det till att köpa, läsa och rensa ut! Gott nytt år!

  2. det här måste man ju läsa! hoppas tidningen finns kvar till försäljning….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén