Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Gott Nytt År 2015!

Tänk att det är nytt år! Jag och familjen sitter på tåget som precis rullat ut från Stockholms central. Vi har haft en mysig vistelse här över nyår. Det har blivit promenader i den fina staden och besök på Vasamuséet, Livrustkammaren, Naturhistoriska muséet och Tekniska muséet. Själva nyårsafton blev lite stillsam eftersom jag skulle upp tidigt och vara med i TV! Klockan 07.45 blev jag hämtad i taxi på hotellet och när jag kom fram fick jag sätta mig i sminkningen – kändes verkligen lyxigt! Tänk om man kunde få sådan sminkning och hårfix varje dag 🙂 Sen fick jag och Volen sitta och vänta på att det skulle bli dags för vårt inslag. Under tiden tittade vi på inslagen innan oss och då var jag nervös! Om ni inte var uppe så tidigt på nyårsdagen kan ni titta på inslaget här.

Gott Nytt År på er och hoppas att ni fortsätter följa bloggen under 2015! Kram Eva Maria

Föregående

Artikel i Allas nr 2

Nästa

Behöver du banta efter julen?

8 kommentarer

 1. Ååå vad kul det var att se dig på tv! Jättebra saker du sa också! Nu är jag motiverad att ta tag i hemmet igen, december var en typisk igenkläggningsmånad här hemma. Bara massa jobb och sjukdomar och ingen tid att plocka undan, packa upp och bli färdig med något. Må januari bringa reda och ordning här hemma 🙂 Tack för inspirationen!

  • Eva

   Hej Händelsevis! Tack för att du tittade och så kul att du gillade det! Det var så nervöst men jag fick tips om att fokusera på det viktigaste jag vill säga, annars var det då mycket man ville hinna berätta 🙂 Så bra att du har skrivit dina mål för 2015 på din blogg. Jag ska också försöka göra det, jag tror det kan hjälpa till att hålla fokus. Lycka till 2015! Kram Eva Maria

 2. Verkligen bra klipp! Ni såg så avslappnade och självklara ut båda två. Grattis!

  • Eva

   Tack så mycket Anki! Skönt att höra att vi såg avslappnade ut! Vi (mest jag) var så nervösa! Jag har läst på din blogg Klädgalen att du nu går vidare med Enklalivet.nu! Superspännande! Kommer såklart att fortsätta följa dig där. Kram Eva Maria

 3. Det var kul att titta 🙂 Spännande att de också kopplade in en psykolog. Synd att ni inte fick mer tid att diskutera konsumtionskulturen. Men nästa gång kanske? 😉

  • Eva

   Hej Matilda! Det är jättespännande med psykologin bakom samlandet. Volen och jag har haft kontakt när jag skrev min bok och hans tips finns med i boken, även hur man kan agera när man behöver hjälpa en anhörig (vilket kan vara lite känsligt!).Jag hoppas helt klart på mer tid till konsumtionskulturen! Igår var det intressant på TV i Plus, Sofia Ulver som forskar kring konsumtion var med och diskuterade. Jag har läst hennes bok Status, den var mycket intressant. Gott Nytt År 2015!

 4. Hej, nu har jag kikat på klippet – vad bra Du var att prata! 🙂
  Hoppas att många blev inspirerade o. började rensa ut hemma 🙂

  • Eva

   Tack så mycket Irene! Jag hoppas också det! Det är ju alltid lättare att ta tag i förändringar när det är ett nytt år! Jag har själv några områden jag behöver rensa i, började så smått i arbetsrummet igår 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén