Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Rensa ut & Volen Ivanov i TV4 på nyårsdagen

Befinner mig i Stockholm på semester men håller också på att förbereda mig för att medverka i ett inslag i TV4 på nyårsdagen! Kl 8 på morgonen på nyårsdagen kommer jag och Volen Ivanov, psykologen som är med i min bok, att prata om att rensa ut och ge tips inför det nya året 2015. Det ska bli jättekul men jag är lite nervös som vanligt för allt som är utanför min komfortzon:-)
Kramar från Eva Maria & vintervackra Stockholm

Föregående

Lucka 24 – Julafton!

Nästa

Artikel i Allas nr 2

5 kommentarer

 1. Vad roligt Eva 🙂 Det är bara bra att knuffa och buffa lite i utkanten av sina konfortzoner. Jag tror det kommer att gå jättebra eftersom du har skrivit en så fin och trevlig och användbar bok. Kram och lycka till 🙂

 2. yvonne

  Det kommer säkert att gå hur bra som helst. Kommer att titta i efterhand – kl. 8 på nyårsdagen har jag sovmorgon 🙂
  Läste om dig och din bok i senaste numret av tidningen Allas- trevlig läsning 🙂
  Lycka till / Yvonne

  • Eva

   Hej Yvonne! Tack för att du tipsade mig om Allas! Var med i den intervjun i somras men visste inte vilket nummer den skulle komma med i. Har varit ute och köpt tidningen idag! Kram Eva Maria

 3. Ååååh, spännande! Lycka till!

 4. Spännande! 🙂 Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén