Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Lucka 16 – Översyn krukväxterna

Det är lätt att glömma bort krukväxterna så här års. Hemma hos oss lever de sitt tillbakadragna liv och blir dammiga på bladen. Nu när vi satte upp elljusstakarna i fönstren så dammade jag fönsterbrädorna och krukväxterna fick flytta till ett samlat blomsterbord. Jag har upptäckt att det är rätt praktiskt! Då behöver jag bara gå till ett ställe och vattna dem istället för att springa runt i husets alla små skrymslen och leta efter krukväxter. Kanske har de lite sällskap av varandra också?

Idag är det läge att damma av deras blad eller duscha dem!

Nu ska jag packa ihop och åka till min fina kurs i Photoshop, InDesign och Illustrator. Det är sjunde och sista gången, kan inte fatta att sju veckor redan har gått! Det kändes som det var igår jag började. Vi är en liten grupp och vi har haft jättemysigt. Idag ska vi äta lunch tillsammans efter kursen på ett Rawfood-ställe. Det ska bli spännande!

Ha en fin tisdag! Kram Eva Maria

Föregående

Lucka 15 – städa badrummet

Nästa

Lucka 17 – Laga något litet

  1. Äntligen en lucka till och med jag kan checka av! Min mamma var här i helgen så krukväxterna är finare än någonsin. Städade lite runt dem nu bara så var jag klar! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén