Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Lucka 2 – Kylskåpet

Godmorgon 2:a december! Känns redan som mysiga december kommer att gå fort, bäst att gå upp tidigt så att man inte missar något! Idag ska jag iväg på en kurs som jag går i tre olika program PhotoShop, InDesign och Illustrator. Det är sju träffar på dagtid och idag är träff nummer 4 och vi ska börja med InDesign. Det är en mycket bra kurs och vi är bara fyra deltagare så det är lite lyxigt. Jag har inte alls använt de programmen tidigare så det är kul att lära sig. Men jag har inte köpt programmen till mig själv än, tror jag får önska mig dem i julklapp!

Och nu dags för att öppna andra luckan! Som ni kanske redan misstänkt från igår så är det kylskåpet som ska få sig en uppfräschning. Plocka ut alla burkar och paket, torka sen ur kylskåpet med en fuktig trasa. Det blir ju lätt snafsigt med ringar efter marmeladburkar och annat.

På senaste tiden har jag slutat äta smör på smörgåsarna. Det är inte utifrån något diet utan för att barnen har börjat bre sina egna smörgåsar. Nu ser vårt smör mer ut som en arkeologisk utgrävning – tydliga spår efter kaviar, oboypulver och brödsmulor – får mig inte att bli så sugen på att använda smöret. Med kol-14 metoden skulle man säkert kunna hitta ännu mer spännande som inte syns med blotta ögat. Men lite olivolja fungerar lika bra på smörgåsen eller bara en skiva ost.

Nu blev det fint för nya kylvaror!

Vårt kylskåp på Barcelona-resan, ingen vitaminbomb precis... kanske inte så konstigt jag blev förkyld.

Vårt kylskåp på Barcelona-resan, ingen vitaminbomb precis… kanske inte så konstigt jag blev förkyld.

Föregående

Lucka 1 – Frysen!

Nästa

Lucka 3 – En arbetsyta

7 kommentarer

 1. Är också uppe med tuppen! Aha, dags för kylskåpet! Lika bra att göra det på en gång! Tack!

 2. Berit

  Jaadu! Ska genast ta det till mig och städa kylen – det behövs säkert 🙂

 3. Pinsamt. Var den del att rensa ut. Gamla burkar och underliga saker som man använt en enda gång i någon maträtt som tydligen inte var god Annars borde ju grejerna varit slut kan en tycka.

  Resursslöseri så in i…

 4. Som ensamboende med alldeles för stort kylskåp har jag väldigt bra överblick över allting i kylen. Häften så stor hade räckt för min del.
  Gillar skarpt att du ägnade kylskåpet ett eget inlägg 🙂

  • Eva

   Skönt med eget kylskåp! Jag har funderat på att ha ett eget också… ibland har någon ätit upp min chokladpudding eller favvo-yoghurt! Kanske du kan hyra ut en liten yta i ditt kylskåp till en granne som behöver plats 🙂

 5. Denna klarade jag faktiskt på utsatt dag! Hjärtegrynet hjälpte till 🙂

  • Eva

   Åh, så mysigt att få hjälp! Jag får hjälp av barnen ibland och de får en liten peng för besväret, det brukar motivera 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén