Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Lucka 3 – En arbetsyta

Jag hade tänkt baka...

Jag hade tänkt baka…

Ja, nu ska vi se… var skulle vi baka lussebullarna någonstans? Detta är vår tilltänkta arbetsyta i köket som har en tendens att alltid slamma igen. Nu är den som ett delta där allt fastnar: posten, diverse förnödenheter, elektriska apparater som vi använder sällan. Funderar på om man skulle designa en bänk som lutade lite så att ingenting kunde stå kvar på den. Kanske med en liten kant längst ner så att eventuella degar och arbetsredskap inte rullar ner på golvet.

Idag får jag ta tag i att fixa lite arbetsyta. Har du också någon bänk som behöver komma i ordning inför julens bak och stök?

Ha en mysig tredje december! Kram Eva Maria

Föregående

Lucka 2 – Kylskåpet

Nästa

Lucka 4 – vasken (en spooky lucka)

5 kommentarer

 1. Berit

  Hi hi, idag klarade jag mig. Bakade lussebullarna redan i helgen och arbetsytan blev fixad då 😉
  Men kylen blev jättefin igår.
  Tack för hjälpen.

  • Eva

   Åh, så gott med lussebullar! Då ligger du steget före, får se om du redan gjort dagens lucka 🙂

 2. yvonne

  Har en liknande bänk, dock inte så stor som din, som också väldigt lätt blir belamrad med tidningar, reklam, pennmuggen, jobbscheman, en blomkruka som blivit över m.m. jag brukar städa den fin varje helg från det som samlats där. Men det är väldigt svårt att hålla den lika städad och fin under veckan sen.

  • Eva

   Så bra idé att städa den en gång i veckan! Det ska jag också börja med 🙂

 3. Önskar jag också kunde säga att jag ska städa den en gång i veckan… Måste först se över postflödet, hur ska man få det att funka egentligen? Hos oss finns det allt för många mellanstationer, bland annat samtliga arbetsytor i köket!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén