Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Lucka 4 – vasken (en spooky lucka)

Idag är det något spooky bakom luckan… men uppgiften är väldigt snabbt genomförd: Städa under vasken i köket. Häromnatten när jag gick upp och tog en smörgås (kan omöjligt somna hungrig) såg jag en pigg och välmående silverfisk under vasken, då tänkte jag att det är dags att städa där under. För att få lite extra inspiration kan ni hälsa på hos Wangborgs hem som nyligen målat om och städat under sin vask 🙂

Ta lite svinto i vasken också så blir den så fin!

Fint i vasken!

Fint i vasken!

Good Luck! Och efter det här trista uppdraget: glöm inte att belöna dig! En pepparkaka är alltid gott.

Föregående

Lucka 3 – En arbetsyta

Nästa

Lucka 5 – Ugnen & Micron

5 kommentarer

  1. Check! Nu var det gjort! Roligt det här. Ser framemot nästa “lucka”. Det här är ett bra sätt att göra städningen rolig.

  2. Josefin

    Vilken fantastisk julkalender! Stort tack!

  3. Vasken är ett sånt där ställe jag panikstädar när vi ska få gäster och jag inte hinner städa ordentligt. Så om du kommer hem till mig och det är misstänkt rent i vasken, kolla inte under soffan eller i dammiga hörnet (det är det i hallen) då avslöjar du min städbluff direkt!

    • Eva

      Vasken är mitt nr 1 också, och på andra plats toaletterna 🙂 Brukar få springa in och lyfta på toalettsitsarna och trolla lite med toalett-trollspöet (alltså toaborsten).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén