Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Nytt svenskt TV-program om att få ordning!

Idag blev jag överraskad av ett jättetrevligt telefonsamtal från ett TV-produktionsbolag! De planerar att skapa ett helt nytt program om att rensa ut och få ordning hemma. Så spännande! Programmet kommer att handla om personer och familjer som upplever att deras hem har för mycket saker och att det stökiga har tagit över vardagen. Ett team med olika kompetenser kommer att hjälpa dem att rensa ut och komma i ordning så att hemmet blir fint och lätt att använda igen.

Känner du som läser detta att det kan vara något för dig och ditt hem att deltaga i, eller om du vill fråga vad det kan innebära att vara med, kontakta Frida Hermansson på frida.hermansson@mastiff.se

Ha en fin dag! Kram Eva Maria

Föregående

Ny utsikt från kontoret!

Nästa

Sålt två saker på Tradera!

7 kommentarer

 1. Vara med på tv det vill jag inte, men det låter som att det kan bli ett roligt program att se på!

  • Eva

   Det är ett stort beslut att välja om man ska vara med i TV, det blir ju svårt att “ångra” sen! Frida som jag pratade med berättade att det ska bli ett seriöst program där det tas stor hänsyn till deltagarna. Ingen sådan freak show som Ullared, typ. Men man blir ju ändå offentlig på ett sätt! Vi får se om det blir något program, de är nu på ganska tidigt planeringsstadium. Men jag misstänker att det kommer att bli mitt favvo-program! Kram Eva Maria

 2. Tänk att rensning kan fascinera så. Det kommer bli ett program jag vill se.

 3. Lina

  Det låter jättespännande ! Jag vill inte vara med, Men skulle absolut vilja se programmen. Kommer man kunna se dem via internet ? Jag bor i Schweiz…

  • Eva Maria

   Hej Lina! Jag har tyvärr inte hört något mer om programmet. När jag blev kontaktad så var det en idé från TV-bolaget som de skulle försöka starta. Men jag har inte hört något mer, vilket är synd för jag tycker idén är jättebra. Får jag mer information så kommer jag att skriva det här på bloggen! Kram Eva Maria

   • Lina Lorenz

    STORT TACK Eva Maria ! BusKul att ha fàtt ett svar fràn dig pà webben. Jag har mycket tàlamod, sà jag väntar, om ifall att.
    Bonne Soirée,
    Lina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén