Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Ny utsikt från kontoret!

Ny utsikt från kontoret!

Ny utsikt från kontoret!

Innan jul gjorde jag en remake i mitt hyrda kontor, det behövdes verkligen. En söndag var jag där och röjde och jag fick hjälp och sällskap av min son. Sen installerades en vilohörna. Kom på nu att jag inte visat när det blev helt klart vilket det blev 1 december som var mitt mål!

En ny tavla som jag hittade i IKEAS fyndhörna (ramen hade lossnat i ena kanten men det syns inte) har fått plats ovanför mitt skrivbord så nu har jag en betydligt trevligare utsikt än över de två gymmen och ICA-butiken 🙂 Även om jag tittar ut genom fönstret ibland såklart. Den utsikten har även en Falafel-vagn, Aladdins Falafel, där jag hämtat falafel flera gånger. Den är jättegod verkligen och killen, Alaeddin, som har vagnen är så flitig. Vardag och helg, i ur och skur håller han sin vagn öppen.

Skrivbordet rensades från sladdar och små saker som bara hamnat där utan att användas. Det är så skönt att sätta sig vid ett rent skrivbord och börja arbeta! Så blir det plats för kaffekoppen och muffinsen som slinker med på vägen ibland.

Ordning på skrivbordet! Så skönt! (Nu är elljusstaken borta!)

Ordning på skrivbordet! Så skönt! (Nu är elljusstaken borta!)

Överbelamrade bokhyllor ersattes med två vita stolar som jag fick av min väninna när vi var på Loppisen i Kyrkheddinge. Hon fick inte sålt stolarna och eftersom vi bestämt att åka till Lions efteråt och lämna allt osålt kunde jag inte tacka nej när hon erbjöd mig stolarna! De är jättefina och lagom i storlek till mitt lilla kontor. De är från märket Kartell. Så designat det blev helt plötsligt! Nya kuddar blev det från IKEA. Mattan blev ett fynd på ILVA, ett utställningsexemplar som jag fick för halva priset. (Jag gillar mattan men även det halva priset!) Sjökortet på väggen är från farvattnet här utanför i Öresund. Jag köpte det när jag gick kurs och tog förarintyg. Men eftersom jag inte är så mycket ute till havs får det hänga på väggen istället!

Känslan av nytt! Stolar, kuddar och matta!

Känslan av nytt! Stolar, kuddar och matta!

Det lilla ”skyltfönstret” i kontoret fick bli visning av min bok och fungerar även som en plats för att signera boken om någon kommer förbi och vill köpa den. Gillar pennan som jag har fått i present, den har en liten kedja och ett eget ställ så att den inte ska komma bort.

Skyltfönster! Kom gärna förbi!

Skyltfönster! Kom gärna förbi!

Så nu känns det mycket roligare att komma till jobbet! Betydligt luftigare och lättare!

Föregående

Små samlingar i arbetsrummet

Nästa

Nytt svenskt TV-program om att få ordning!

4 kommentarer

 1. Vad härligt med en makeover, det brukar ge sån energi! Extra härligt när man lyckas till ett bra pris också 🙂 Och tavlan var ju fantastiskt fin, älskar svartvitt men det var lite roligt med en detalj sådär i färg också.

  • Eva

   Tack så mycket! Ja, visst ger det energi? Känns som det är mycket lättare att få arbetsuppgifterna gjorda nu när det inte är stökigt och dammigt i rummet. Och så drömmer jag mig bort till Paris lite då och då!

 2. Tjusigt! Först lyckades du lura mig – jag tänkte, nu har hon åkt till Paris ett tag och skaffat flexibel arbetsplats 🙂

  • Eva

   Det hade varit härligt med lite miljöombyte 🙂 Strosa ut och sätta sig på ett café, ta en café au lait och en croissant. (Oj, nu blev jag verkligen sugen på miljöombyte.)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén