Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Små samlingar i arbetsrummet

Oj, det har blivit många kortboxar!

Oj, det har blivit många kortboxar!

När vi började städa i arbetsrummet för två veckor sedan dök det upp en massa saker som jag glömt bort att jag hade samlat på mig. Jag tyckte att jag höll fin ordning i små fina lådor, askar och burkar men jag hade inte lyft på locken på länge. Något som jag är väldigt svag för är sådana här fina kort, som grattiskort och andra, gärna förpackade i en fin ask… när jag tänker efter så är asken väldigt onödig. Det finns många askar i metall och kartong med kort i och när korten är slut så kan man använda asken till att förvara något litet gulligt i… men sen blir det många askar att ta hand om istället! Så brukar jag tänka om jag är på resa och inte vill handla något men ändå handla något litet. Samma gäller för kex och godis, det finns så många designade askar och burkar som är lätta att falla för! Nu anstränger jag mig för att se bortom själva förpackningen. Men de kortboxarna jag har får jag använda klart 🙂

Sy-på-märken! Som ni ser så har jag inte rest så jättelångt iväg :-)

Sy-på-märken! Som ni ser så har jag inte rest så jättelångt iväg 🙂

Hittade även en liten glömd samling – sy-på-märken. Jag hade en ryggsäck som jag sydde dem på men sen fick inte fler märken plats på den. Ryggsäcken blev utsliten med tiden och den har jag inte kvar, men några märken som inte fick plats fanns tydligen kvar!
Hm, undrar nu vad jag ska göra med dem?

Föregående

Köket klart i Lundby!

Nästa

Ny utsikt från kontoret!

3 kommentarer

 1. Kul med tygmärkena. Gör en egen karta och sy fast dem på, eller något sorts draperi/överkast/etc som får bli unik av alla märken?

  • Eva

   Vilken kul idé! Du menar att man kan sy fast dem på en världskarta? Hm, kanske en filt att ha i bilen tänker jag på nu, men då kanske jag kommer att köpa ännu fler!

   • Ja antingen att göra en egen världskarta med kontinenter/länder/landskap som applikationer av ett annat tyg. Annars går det säkert att hitta ett kart-tyg?
    Men risken är som sagt att du samlar på dig fler märken 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén