Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Mitt kontor behöver ett lyft!

Sedan 1,5 år tillbaka hyr jag ett litet rum i ett kontorshotell. Det var ett beslut jag fattade när jag kände att jag inte var så effektiv när jag satt hemma och arbetade. Sitter jag hemma blir det lätt i lite lediga kläder (dock ej pyjamas, där går även min gräns) och det är frestande att sätta sig en stund framför TV:n, stoppa in en omgång tvätt eller pyssla med något heminredningsprojekt.  (Mitt favoritprogram är En plats i solen och det finns så väldigt många avsnitt…) Men i mitt lilla hyrda kontorsrum finns det inte så mycket att göra förutom att just – arbeta. Det är också lättare att skilja på arbete och fritid när man har en arbetsplats att åka till. Sen blir det en social samvaro på kontorshotellet som är viktig för mig. Det är inte varje dag jag pratar med någon men man säger i alla fall hej och vissa dagar äter vi lunch ihop.

Jag har pratat med många om det här med att ha kontoret hemma eller hyra ett kontor. Vi kommer ofta fram till att det är för- och nackdelar men båda alternativen. Visst är det skönt att kunna arbeta hemifrån när man är lite hängig eller behöver vara hemma av andra anledningar. För mig blir det en kombination, jag arbetar lite hemma också. Ofta är jag iväg över dagen på möten och då blir det inga direkta ”office hours” den dagen men sen jag skaffade internet i mobilen kan man ordna mycket via den.

På sistone har mitt lilla hyrda kontorsrum slammat igen, jag har kört dit lite olika möbler som inte har matchat hemma och jag har varit för snål för att liksom ”styla” till det. Men nu känner jag att rummet behöver en ansiktslyftning! Jag har satt som deadline 1 december och jag hoppas hinna det!
Wish me luck!

Bilder från mitt rum idag:

Lådor under bordet, sladdar o papper...

Lådor under bordet, sladdar o papper…

Skrivare, lite vilsekomna möbler...

Skrivare, lite vilsekomna möbler…

Kan också berätta att utsikten från mitt rum är över två olika gym… så det är lätt att få dåligt samvete! Försöker träna där i alla fall en gång i veckan så att jag kan njuta av utsikten 🙂

Föregående

Signering i Trelleborg 13 december!

Nästa

Orka Torka – Family Living, the true story!

  1. Kontorshotell verkar smart! Håller med dig om att fokuset blir ett helt annat när man går hemifrån för att jobba. Dock ganska skönt att kunna jobba hemma ibland.
    Lycka till med stylandet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén