Mitt nya favoritprogram är Storage Hoarders som går på sjuan. I varje avsnitt får två personer eller två par i uppgift av organisationskonsulten Aggie MacKenzie att tömma sina hyrda förråd (storage). Många av deltagarna har lagt ner över 50 000 kr på hyra för förråden under många år. Nu ska de få hjälp att rensa ut sakerna i förråden och de får hjälp av antikexperter för att värdera sina saker och sedan sälja på auktioner eller loppis. Det är roligt att se hur deltagarna reagerar – vissa är supermotiverade medan andra har ett visst motstånd 🙂

Aggie MacKenzie öppnar förråden och sätter ut fyra skyltar där sakerna ska sorteras:
Keep, Sell, Skip och Charity
Om deltagarna sorterar för många saker till Keep-skylten får hon rycka in och styra upp det hela!

Det jag gillar med programmet är att de som ska rensa ut får sätta upp mål vad de ska göra med pengarna de kommer att få genom att rensa ut, dels sparar de pengar genom att slippa betala hyran för dyra förråd och när de säljer saker kan de resa eller som en farmor som skulle köpa en hund till sitt barnbarn.

Nytt favoritprogram!

Nytt favoritprogram!

Idag är det söndag och det blir lite pyssel hemma. Dansa upp julpyntet på loftet och fortsätta med dockhuset. Tack för era smarta tips till var man kan hitta material till renovering! Återkommer med resultaten för projektet 🙂

Jag önskar er en mysig söndag! Kram Eva Maria