Inspiration att rensa ut i ditt hem!

I radion på måndag!

I veckan medverkade jag i en radiointervju i Sveriges radio Jämtland. Det blev en rolig diskussion om bland annat hur man rensar ut sladdar och annat! Nu har jag fått reda på när den ska sändas och det blir nu på måndag den 2 mars kl 15.30!

http://sverigesradio.se/jamtland

 

Föregående

Grus i strykjärnet?

Nästa

Två säckar kläder!

2 kommentarer

 1. Annika

  Jättekul att höra dig på radion. Jag tittar in hos dig dagligen för att inte missa några nya inlägg. Jag har en ständigt pågående process med rensning här hemma, ibland mest i tanken men tycker att jag och familjen jobbar på bra för att förenkla livet genom att ha mindre saker runt oss. Bra att ni pratade om alla sladdar och laddare som ligger och skräpar, galet mycket det blir när man samlar ihop dem. Nu har jag kört fast inför ett beslut om VHS-filmer, jag har en köksoffa full med videofilmer. Inget vi ser på men mycket filmer som är typ alla disneyfilmer och andra klassiker. Dyra på sin tid men inget värda nu, brukar inte vara sentimental men det här tar emot när det är barnens gamla filmer. Funderar på att skänka dem via annons för jag tror inte second hand vill ta emot dem. Behöver verkligen platsen i soffan till annat. Läste i ett gammalt inlägg att du tog era filmer till landet, hur blev det har du kvar dem där, har ni sett på dem där?

  • Eva Maria

   Så roligt att du lyssnade på radion!
   Det är lustigt att du frågar om VHS-filmerna… vi har just haft diskussionen hemma om vår VHS-samling! Som mycket riktigt finns kvar på plats i vår sommarstuga med en fullt fungerande VHS-spelare. Nu har vi hyrt ut stugan veckovis under två somrar och även lite under höst och vår. Som vi har förstått så har gästerna med barn tittat på dem! Så det är ju lite roligt att de kommer till användning. Det som jag tycker är bra med VHS är att de inte repas så som DVD! Till barn är det bra och de tål lite tuffare behandling! Men klart kan banden bli slitna också. Men nu tyckte jag att vi var färdiga med dem och jag vill skänka dem tillsammans med VHS-spelaren till någon. Men se, det ville inte min man! Han ville gärna ha kvar dem så nu står de kvar. Men vill du göra dig av med dina så vore det nog jättefint att skänka. Dina Disney-filmer skulle säkert gå att sälja också! Jag tror inte att du kommer att sakna dem och det blir luftigt i soffan till annat. Om du har plats till förvaring skulle du kunna packa ner dem i lådor och “mellanförvara” på vinden eller i källaren. Så kan du känna efter hur det känns när de är borta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén