Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Intervju i radio och artikel i Aftonbladet

Idag sitter jag och förbereder mig inför en intervju med radio imorgon. Jag ska bli intervjuad om mitt projekt att rensa ut, bloggen och boken. Det ska bli spännande! Det är inte direktsändning utan det ska spelas in och sändas senare i veckan. Jag återkommer med tid! Jag har varit med i radio en gång förut precis när boken kommit ut. Då var det direktsändning med Erik Blix så då var jag betydligt nervösare!

Förra veckan medverkade jag i en artikel till Aftonbladet som handlar om downshifting. Jag har läst en hel del om det begreppet men har kanske inte sett mig själv som en person som har ”växlat ner” men när jag funderade över mig själv i förhållande till begreppet så har jag nog det. Jag har gått ner i arbetstid och gjort mig av med massor av saker. Jag funderar mycket över min konsumtion så att den blir medveten. Jag försöker också att inte skapa för mycket stress i min tillvaro. Det är så lätt att dras med i tempot runt omkring en där jag ofta mäter mig med den som gör mest, fortast och bäst. Ibland får jag bara sätta mig ner och hitta tillbaka till mig själv och det jag tror på.

Det blev ett mycket trevligt samtal med journalisten Linnea Molander som är frilansjournalist och skriver om hälsa åt bl a Aftonbladet. Jag fick läsa artikeln innan den skickades vidare och jag tycker att den blev jättefin. Hon har själv fördjupat sig i downshifting och i sin artikel kartlägger hon vad som kan vara olika orsaker till att man väljer att växa ner. Artikeln kommer i en bilaga som heter Wellness inom 2-3 månader. Jag ska hålla utkik och visa den här på bloggen när den kommer. Är det någon av er som hinner se den först så skriv gärna en rad till mig!

Ha en fin måndag och hoppas att du kan mjukstarta din vecka! Kram Eva Maria

Föregående

Vad skulle du vilja ha hjälp med hemma?

Nästa

Rapport från en f d shopaholic!

  1. Du börjar ju bli en riktig kändis 😉
    Ska bli spännande att hålla utkik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén