De senaste två veckorna har jag fått ny inspiration till att rensa ut. Det kan vara ljuset som bidrar till att man känner för att förfina hemmet. Jag har ju min lilla ToDo-bok som jag skrivit om tidigare. I den skriver jag upp små uppgifter som tar allt mellan fem minuter och en halv dag. Just det här att det tar “bara fem minuter” så ska man ändå komma igång.

I söndags när jag låg och vilade middag hittade jag boken i mitt nattduksbord och jag scannade av om det fanns någon liten lockande uppgift. Det fanns det! Rensa i Bilpärmen stod det. Den uppgiften hade stått där riktigt länge men nu tog jag tag i den! Bilpapper från 2002 svischade förbi och det var så skönt att kasta en massa gamla papper. Papper från tre bilar som vi inte har längre! Men jag sparade de här beskeden som heter Ägarbyte, tror det kan vara bra om något skulle dyka upp. Pärmen blev avsevärt tunnare och jag satte i ett register så det blev fin ordning. Så kunde jag kryssa av i ToDo-boken! Härligt!

Bilpärmen i behov av gallring!

Bilpärmen i behov av gallring!