Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Bokbytet!

Läste en intressant artikel i Sydsvenskan för en månad sedan och hittade nu tidningen på mitt skrivbord under en hög med diverse papper och kuvert. Rapporteringen här på bloggen släpar lite efter ibland! Och skrivbordet städas inte så ofta som man kan tro 🙂

Artikeln berättade om en plats i Malmö (Föreningsgatan 22) som heter Bokbytet. Där kan du lämna in dina böcker som du inte vill behålla och du kan även få med dig en “ny” bok hem, gratis. Du kan även lämna in dina CD-skivor eller DVD-filmer. Bokbytet är en daglig verksamhet där personer med funktionsnedsättning arbetar. Verksamheten drivs av Malmö stad och helt utan vinstintresse.

Bokbytet i Malmö!

Bokbytet i Malmö!

Så smart!

Föregående

På väg till Swop Shop!

Nästa

Mitt besök i SwopShop!

  1. Så smart! Vinn-vinn rakt igenom!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén