Imorgon ska jag göra något spännande, jag ska få komma på besök till Jane som driver Swop Shop i Malmö. En kund i hennes butik tipsade henne om min bok och på så vis fick vi kontakt. Jag har inte varit i butiken tidigare så det blir en ny upplevelse. Hos Swop Shop kan man lämna in och byta kläder eller köpa kläder. Så det är som en second hand butik men med en ny modell, tror jag att man kan säga. Efter mitt besök imorgon kommer jag att veta mer! Kommer att berätta för er här på bloggen hur det gick. Jag har läst på hemsidan att vid sitt första besök så kan man lämna in två plagg och jag tänkte att ikväll ska jag leta fram två fina plagg och ta med! Har ju fortfarande en del att välja på så att säga – inte så att garderoben ekar tom precis 🙂 Jag förvånar inte mig själv om jag kommer hem med fler plagg än jag gick dit med!