Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Arbetar med skrivkursen!

Just nu arbetar jag med att göra en uppgift till distanskursen som jag går, Skriva och illustrera för barn. Det är så mysiga uppgifter och nu gör vi en uppgift där vi ska skriva om Rödluvan och vargen i ny version. I uppgiften ingår att skriva synopsis (kort sammanfattning), själva berättelsen med dialog, göra en storyboard och göra två färdiga uppslag. En storyboard gör man genom att skissa alla sidor i boken i miniatyr och planera in bild och text. Man kan använda ett stort ark eller flera mindre. Verkligen användbart! Jag har provläst min Rödluvan för barnen men de godkände inte riktigt slutet så det fick jag skriva om… perfekt med kritiker nära till hands!

Arbete pågår!

Arbete pågår!

 

Föregående

Loppisen i Kyrkheddinge!

Nästa

På väg till Swop Shop!

2 kommentarer

  1. Spännande att se arbetet ta form 🙂 Lycka till med resten!

    • Eva Maria

      Tack så mycket! Nu har nästa uppgift kommit. Vi ska arbeta med ett eget projekt. Det blir till att använda fantasin!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén