Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Loppisen i Kyrkheddinge!

Loppisen igår i Kyrkheddinge blev jättelyckad! Det kändes lite motigt när klockan ringde 06.00 på påsklovets sista lediga dag och rutorna på bilen var frusna, men vad gör man inte för en mega-loppis? Dagen bjöd på strålande sol och många besökare. Blev till och med lite solbränd på näsan. Jag sålde saker för 1 200 kr. Det kostade 100 kr att stå på loppisen och jag hyrde ett bord för 50 kr. Det som jag och min väninna inte fick sålt körde vi och skänkte till Lions efteråt. Sysav i Staffanstorp stängde kl 15 så det blev perfekt tajming. Men det var fler som hade samma idé som vi för Lions containrar var överfulla!

Loppisen i Kyrkheddinge!

Loppisen i Kyrkheddinge!

Jag hade lovat mig själv att inte handla något och gick inte runt och tittade vad som fanns. Men sen skulle jag bara gå till toaletten… och då passerade jag en farbror som sålde så fina mjölkkrukor med blommor i. Precis en sådan som jag önskat mig. Så jag köpte den sista han hade kvar. Jag fick ge 250 kr med blomman i. Nu står den på vårt trädäck, så fint! Sen köpte jag några saker av min väninna: ett par shorts, en vas (ops, vaser får jag egentligen inte köpa…) som jag ska måla om och några vita dukar att måla på, så ja, själva överskottet blev inte så stort 🙂 Men dagen blev lyckad!

Den nya fina mjölkkrukan!

Den nya fina mjölkkrukan!

Föregående

Ny utmaning – Loppis igen på Annandagen!

Nästa

Arbetar med skrivkursen!

6 kommentarer

 1. Sofie

  Det bästa med Kyrkheddinges loppis var ditt underbara sällskap och alla glada skratt. Jag har en del “loppor” kvar i källaren och hoppas få någon mer loppisdag med dig i sommar eller höst, men framförallt ser jag och stavarna framemot powerwalks i april. Kram Sofie

  • Eva Maria

   Tack själv! Du är en sådan fin Loppis-kompis 🙂 Jag åker gärna dit igen med dig, ska bara upp på loftet och ut i garaget igen! Jag längtar efter powerwalksen! Utan dig går jag så långsamt! KRAM!

 2. Annika

  Vad kul att det blev en lyckad dag. Jag försökte också undvika att titta runt på de andras loppisbord när jag sålde på loppisar. Nu har jag lagt ned loppisförsäljning och skänker istället till olika insamlingar eller säljer på blocket om det är dyrare saker. Mjölkkrukan var jättefin med den planterade blomman. Fördelen med sådana typ av saker är ju att om man tröttnar kan man ju sälja dem….

  • Eva Maria

   Jag tänkte också så angående krukan! Om jag tröttnar på den så blir den ett attraktivt loppisfynd för någon annan! Man märker vad som är populärt att sälja och inte. Förra gången hade jag en jättefin vi blomstege med mig och sålde. Det var så många som frågade om den!

 3. Haha, kul läsning om hur Du “råkar” köpa saker i alla fall… 🙂
  Men Du får tänka att Du i alla fall hade färre antal saker med hem än när Du for dit.
  Jag har nog alltid köpt grejer själv när jag stått på loppis, pocketböcker oftast ( de lämnar ju mitt hem också sedan jag läst dem så det känns mera som förbrukningsvaror 😉 ) och tycker det är kul att se vad andra säljer.
  Mjölkkrukan var jättefin!

  • Eva Maria

   Ja, bilen var helt full på väg dit och betydligt luftigare på väg hem! Kändes som om jag hade bytt en massa saker och istället fått några som jag gillade bättre. Böcker gillar jag också att köpa, de är billiga och tar inte så stor plats, och när man läst dem kan de hitta någon ny ägare! Kul att du gillar mjölkkrukan!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén