Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Ny utmaning – Loppis igen på Annandagen!

Knappt har jag landat efter den roliga men intensiva klädbytarhelgen förrän det plingar till ett sms i telefonen. Det är från min väninna: – Du hänger väl med på Loppisen i Kyrkheddinge på Annandagen?! Vi hade sååå kul sist, eller hur? Och vi sålde ju massor!
Hm, tänker jag nu, jag har verkligen ingenting att sälja där. Jag har precis sålt 14 pappkassar fulla med kläder och leksaker på Klädbytardagen. Vad kan möjligen finnas kvar att sälja?

Jag frågar min man vad han tycker, har vi verkligen något kvar att sälja? Eller ska vi göra något roligare på Annandagen?

– Anmäl dig. Gå ut i garaget. Eller upp på loftet.

Ok, så nu är jag anmäld. Så det blir till att klämma sig in i garaget och rensa och upp på loftet igen. Tur att någon pressar på en stackars samlare. Men jag slänger in en brasklapp för vädret, jag vill INTE stå där i regn och hagel som den här skånska påsken har bjudit på hittills.

Är du i närheten och är Loppissugen kan du läsa mer här om Kyrkheddinges Loppis!

Föregående

Rapport & kanelbullar från Klädbytardagen!

Nästa

Loppisen i Kyrkheddinge!

4 kommentarer

 1. Annika

  Grattis till en bra affär på klädbytardagen. Känns skönt att höra att även du har mer kvar. Jag rensar rejält mest hela tiden och frågar min man var allt kommer ifrån, när har vi burit hem allt. En förklaring är väl att jag även blivit känsligare mot onödiga prylar senaste åren och får rensa bland det som jag redan gått igenom tidigare. Men ändå…

  • Eva Maria

   Jag ställer också den frågan till mig ofta, var kommer alla sakerna ifrån?! Vi måste ju bevisligen burit in dem genom dörren vid ett eller annat tillfälle! Men det är väl när en sak i taget smyger sig in… Jag försöker se framför mig om vi skulle burit in allting på en gång, det blir ju som ett helt extra flyttlass. Jag har också blivit känsligare de senaste åren mot onödiga prylar. Jag upplever mindre stress när det är färre saker och ordning och reda. Nu är klockan snart halv elva på kvällen och jag har fyllt bilen inför Loppisen imorgon! Hoppas bara på att vädret blir bra, annars får jag väl köra och skänka sakerna istället. Jag har kämpat hela eftermiddagen med att bära ut dem så de kommer inte in i huset, garaget eller upp på loftet igen 🙂

 2. Sandra

  Hej! vilken härlig blogg! =) hittade hit nyss och har läst igenom allt.
  jag är också en rensare och gillar dessutom Feng shui. för mig började den här resan för
  kanske…9 år sen. jag tror inte att man blir ” färdig” . Tack för inspiration!!

  • Eva Maria

   Välkommen till bloggen! Så kul att du som gillar att rensa har hittat hit 🙂 Min resa började 2010, så det är fem år nu som jag rensat! Men nej, man blir aldrig helt färdig! Ha en fin dag! Kram Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén