Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Gamla bläckpatroner

Jag tycker det är tråkigt med gamla bläckpatroner. (Eller heter det toner? Min kunskap på det här området är mycket nära noll.) Mest för att jag inte har full koll på hur man återvinner dem eller var man fyller på dem igen. Men nu senast när vi beställde nya bläckpatroner så följde det med en påse i vilken man kan skicka tillbaka de gamla som är slut! Så himla bekvämt! Nu behöver jag inte tänka på det här längre. Till och med portot var betalt.

Hur gör du med gamla bläckpatroner?

Information på baksidan av påsen.

Information på baksidan av påsen.

Skicka in gamla bläckpatroner - portot är betalt!

Skicka in gamla bläckpatroner – portot är betalt!

Föregående

Mitt besök i SwopShop!

Nästa

Rensa ut & Lev lättare – första upplagan snart slutsåld!

6 kommentarer

 1. Smart! Har själv mer eller mindre slutat skriva ut grejer… MEN häromdagen när jag var på Elgiganten såg jag att de hade en “sorterings-central” innanför dörren för diverse “elektronik-återvinnings-grejer”. Minns inte om just bläckpatroner fanns med men diverse annat “svår-sorterat”…

  • Eva Maria

   Hej Camilla! Så bra tips! Det känns ju logiskt att ta med sig avfallet när man ska köpa nytt. Då kommer man nog ihåg det också. Det bästa är ju att undvika att skriva ut! Jag försöker verkligen det också men sen ibland så slinker det ut ett papper ur skrivaren… speciellt när jag behöver läsa någonting noga, ett avtal eller så. Så fin blogg du har! Kram Eva Maria

 2. Det var smart att skicka med en påse för gamla patroner! Enkelt och smidigt för kunden att återvinna dem. Själv har jag alltid tagit dem till avfallsstationen och frågat var de ska ligga (kommer dock aldrig ihåg svaret, haha) tills för ungefär en månad sedan. Numera lämnar jag dem för återvinning på Clas Ohlson och får tillbaka 10 kr per patron. Har skrivit lite mer om det på bloggen nu tack vare det här inlägget som påminde mig om att jag glömt bort att tipsa om det 🙂

  • Eva Maria

   Samma här, jag minns inte var man lägger dem på avfallsstationen! Men så smart att man får 10 kr tillbaka! Som pant blir det då. (PS. Fina skyddsänglar du visar på din blogg! Jättesöta!)

 3. Jag gjorde mig av med min skrivare vid förra flytten, men innan dess skickade jag in dem med en sådan påse du visar. Är det någon superviktig sida jag måste skriva ut så fuskar jag och gör det på jobb, men annars går det mesta nu bra att ha i telefonen (t.ex biljetter)

  • Eva Maria

   Jag är imponerad att du klarar dig utan skrivare! Även om du kan skriva ut på jobbet. Att skriva ut är lite av en last jag har… men jag försöker verkligen att låta bli. Ibland tycker jag det är jobbigt att läsa på skärmen! Speciellt om man ska leta stavfel och sånt. Det kan vara åldern också, kanske dags för “terminalglasögon”?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén