Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Rensa ut & Lev lättare – första upplagan snart slutsåld!

Min bok Rensa ut & Lev lättare har snart sålt slut sin första upplaga! Det känns helt ofattbart! Bara 150 exemplar kvar av första upplagan som trycktes i 2 000 exemplar. Nu planerar förlaget att trycka en andra upplaga. Oj, så spännande! 🙂

Rensa ut & Lev lättare med presentinslagning!

Rensa ut & Lev lättare – en smart guide till ordning hemma

 

Föregående

Gamla bläckpatroner

Nästa

Slow shopping!

7 kommentarer

 1. Men vad kul!!!!

 2. Whohoo! 🙂

 3. Verkligen kul för dej.
  Jag letade efter den på biblioteket.
  Men den var utlånad och man kunde inte ställa sej i kö för att låna den.
  Det var så många i kö redan.

  • Eva Maria

   Ojsan! Vill du berätta vilket bibliotek det är? Då kan jag kontakta dem och tipsa om att de kan köpa in fler 🙂

 4. Annika

  Stort grattis!

  Jag läste den som ebok. Det “roliga” var att jag hoppade över de kapitel som jag behövde som mest!

  • Eva Maria

   Ibland är det lättast att börja med det man känner sig säker på! Jag läser också många andra böcker om att rensa ut (engelska och amerikanska) och då brukar jag ha en liten anteckningsbok (min ToDo-bok) vid sidan om där jag skriver upp små uppgifter till mig själv. Så försöker jag uppskatta hur lång tid varje uppgift tar, t ex 15 minuter för att damma en hylla, så har jag 15 minuter över någon gång så gör jag den lilla uppgiften! Vissa uppgifter kan dock få vänta länge på att bli utförda, ska tilläggas! Det behövs ju lite inspiration också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén