Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Idrottsutrustning som kan återanvändas (I Like!)

Redo att sparka på bollen!

Redo att sparka på bollen!

Det kom ett mail från barnens fotbollsklubb där vi fick följande information:

I slutet av sommaren anordnar Lions Reng Club Höllviken sitt årliga sommar fotbollsläger för fosterhemsplacerade vitryska barn i åldern 7-15 år som inte äger någonting, killarna och tjejer som älskar att spela fotboll men har aldrig ägt ett par fotbollsskor.

Så hjälp oss att hjälpa Lions och samla ihop era urvuxna skor, benskydd, bollar och fotbollskläder och skänk dem till Lions, med början imorgon kan ni ställa påsar med skänkt på bordet utanför kansliet. Insamlingen pågår under maj och juni.

Det är så bra tycker jag! Dottern har precis fått nya fotbollsskor och de gamla står kvar i hallen, perfekt att de kan komma till nytta för något barn som ska sparka boll. Hon ville själv skrubba dem rena så att de skulle bli fina till nästa barn som ska få dem, så det gjorde hon och de blev ju som nya 🙂

För ett tag sedan såg jag ett inslag på TV om en förmedling för idrottsutrustning, Fritidsbanken. Också så listigt! Jag hade tyckt att det vore kul att jobba i en sådan förmedling!

Föregående

Vårens första fästing

Nästa

Ett troll i rullgardinen…

  1. Vilket bra initiativ! Och toppen att ni kunde skänka! Ska kolla efter sånt här när mitt gryn kommer i den åldern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén