Inspiration att rensa ut i ditt hem!

En hylla för frukosten!

Min bror gillar ordning och reda. På morgonen ska allting kunna gå smidigt och inga extra minuter får slösas bort. Så i hans kylskåp har han en speciell frukostbricka och på den finns smör, skinka, kaviar och vad han nu äter till frukost. På morgonen tar han ut den ur kylen och sätter fram på bordet så: Vips, frukosten är serverad!
Skulle någon annan i familjen ha råkat lägga dit något som inte kan relateras till frukost så blir han inte glad. Typ när hans fru ställer soja eller rester av tårta på brickan, så blir morgonen inte harmonisk!

Länge har jag tyckt att det är överdrivet med den här brickan. Jag gillar också ordning och reda men jag har inte direkt besvärats av att leta i kylen. Men på sistone har vi haft stressigt på morgnarna och jag har fixat till en frukosthylla i vår kyl. Och jag måste erkänna att det är faktiskt inte så dumt! Väldigt pedagogiskt för barnen är det också, de lägger tillbaka rätt och tycker det är lättare att hitta om de ska göra en smörgås till mellis 🙂

En hylla för frukosten!

En hylla för frukosten!

Föregående

Ett troll i rullgardinen…

Nästa

Så söt hylla! (DIY)

3 kommentarer

  1. Smart! Allt som gör livet lättare (särskilt på morgonen) är ju bra!

    • Eva Maria

      Då är varje sekund viktig! Ju längre man kan ligga kvar i sängen 🙂 Har även hört vissa som göra sina smörgåsar kvällen innan så de väntar i kylen till frukosten…

  2. Hehe, ni är inte ensamma om att ha alla frukostgrejer samlade på en särskild hylla/plats i kylen. Men det är nog första gången jag hör om någon som tar ut hela hyllan. Kul idé!
    Mvh kylskåpsnörden 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén