Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Så söt hylla! (DIY)

Jag var alldeles för tidig till ett möte i Malmö och då slank jag in på ett kafé på Gustav Adolfs torg för att ta en kopp te och sitta ner. Då såg jag den här söta hyllan!! Åh, jag ville bara ta med den hem! Jag frågade mannen som jobbade i kaféet var de hade hittat den söta hyllan, och det var hans fru som pysslat ihop den själv! Så pyssligt! Om han mindes rätt hade hon köpt den på Sostrene Grenes och sen målat den vit och satt fast små tapetbitar inuti. Så bra att förvara små söta saker i. Jag blev sugen på att göra en sådan!

Så söt hylla!

Så söt hylla!

Målad vit och tapetserad!

Målad vit och tapetserad!

Föregående

En hylla för frukosten!

Nästa

Park & Ride på Mors dag

4 kommentarer

 1. Åh jag älskar prylhyllor! Har velat ha en hur länge som helst. Fast vet inte vad jag skulle ha i, jag skulle nog gilla den halvt tom 🙂 Men kul att pyssla med!

  • Eva Maria

   Den är fin i sig själv så det hade räckt med några få saker i. Tänkte också att om man vill ha det extra fint inuti t ex en byrålåda kan man ha den däri med små gem, gummiband och annat. Så blir man så glad varje gång man öppnar lådan! I badrummet kunde man hängt upp den och haft små parfymer och tops och sånt.

 2. Jättefint! Vi har också en sån fast då har vi satt ett foto som bakgrund i varje fack och ställt en liten souvenir i från platsen bilden är tagen. Perfekt sätt för oss att både dekorera väggen och att INTE köpa massa andra souvenirer. Vi letar efter en till hyllan och sedan blir det inga fler. Jättebra för en sån som mig som gärna vill fylla hemmet med allt möjligt krafs, helst krafs från fjärran länder 🙂
  Ville skriva ett inlägg om detta men då måste jag ju visa hyllan och där är det massa bilder på oss. Ibland är det synd att jag försöker vara så himla anonym…

  • Eva Maria

   Det låter jättefint! Vilken bra idé! Det är lätt att få kitchiga souvenirer med sig hem, som porslinsfigurer och snöglober (min dotter samlar på dem och vill köpa en på varje plats… så det har blivit några stycken nu.).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén