Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Från PC till Mac

IMG_2948

För ett tag sedan köpte jag en ny dator. Den gamla sjöng på sista refrängen och det var en tidsfråga innan den stora kraschen. I höstas gick jag en kurs i InDesign, Illustrator och Photoshop och då använde vi Mac-datorer och tänkte att när jag köper ny dator kanske det ska bli en Mac. Så nu har jag en Mac Book Pro och jag känner mig mycket nöjd. Det är några skillnader att lära sig och jag saknade Office-paketet men det har jag köpt nu och installerat. Jag köpte den nya datorn på Apple Store på Emporia och jag köpte även till ett One to One-kort så att jag ska kunna gå dit och få utbildning. Nu har jag gjort en lista på saker jag inte fått grepp om och jag ska boka en tid och åka dit.

Men något förbryllar mig verkligen. Finns det ingen delete-knapp på Macen? Är det så att man ska använda “bakåt-tangenten” för att sudda?

Föregående

Samarbete med MOVEBYBiKE – Sveriges grönaste åkeri!

Nästa

Uppslagsverkets framtid?

6 kommentarer

 1. Grattis till nya macen! Gå en kurs, det kommer vara som en uppenbarelse! När min var ny hade jag en kompis här som visade alla trix, utan honom hade jag inte fattat ett skvatt!

  • Eva Maria

   Jag känner att jag verkligen behöver en kurs! Det är mycket som är bättre och snabbare med Macen, så är den snyggare också! Jag hoppas att jag ska lära mig mer om bildbehandling och kunna göra snygga layouter.

 2. Gunilla

  hade samma problem. Tryck shift+backspace så blir det delete. Bonusbarnen jag frågade, som bara kört Mac, fattade inte vad jag frågade efter. Jag tycker man använder delete mer än backspace.

  • Eva Maria

   Kul att de inte kände till delete 🙂 Nu kände jag mig lite gammal! Tack för hjälpen!

 3. fn+back =delete 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén