Inspiration att rensa ut i ditt hem!

En vilodag!

Sommaren rusar fram i 190 km/h! Det händer så mycket roligt men ibland är det skönt när det dyker upp en vilodag utan några planer. Som idag har jag det rätt vilsamt. Jag har varit och spelat tennis (vilket är bland det roligaste jag vet), sen tittat på när barnen spelat tennis och nu är det mulet och det är helt ok att sitta inne framför datorn. Lunchen blev en korv i stekpannan och bröd. Ingen jakt på någon Michelin-stjärna här hemma.

Min bloggvän Händelsevis längtar också efter lugna dagar och inte alltid behöva tänka på att Fånga dagen.

Ha en skön sommardag! Kram Eva Maria

Föregående

Min resegarderob

Nästa

Kontoret fick flytta hem

2 kommentarer

  1. och äntligen kom de lugna dagarna här med! idag har vi kollat på robotgräsklipparen och filat på en bräda som vi inte ska ha till något alls. så underbart meningslöst!
    tack för dina fina ord! så härligt att ha fått en bloggvän 🙂

    • Eva Maria

      🙂 När jag var liten älskade jag att slipa träsaker med sandpapper, bara för att känna hur mjuka de kunde bli! Njut av de lugna dagarna! Kram Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén