Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Min resegarderob

När jag reser försöker jag packa med mig så lite som möjligt. Det tar en stund att packa för jag tänker att de plagg som jag tar med mig ska kunna kombineras och passa ihop. Några gånger har jag tagit med mig plagg som jag aldrig använder hemma. Då har jag tänkt att de plaggen ska jag minsann passa på att använda på resan. Men när jag kommer fram till resmålet och packar upp så inser jag att de kläderna som jag inte använder hemma vill jag inte använda på resa heller. Så det bästa är nog att ta med sig det man gillar att ha på sig hemma. Den här gången när vi reste till London lämnade jag tomrum i väskan ifall någon skulle följa med hem… jag tog med minimalt med kläder tyckte jag men använde ändå inte allt. Regnjacka är tråkigt att packa med men det brukar jag ändå göra. Jag har en jacka som man kan knöla ihop till nästan ingenting, den passar på resa.

Det blev rosa i väskan till London!

Det blev rosa i väskan till London!

Föregående

Back from London!

Nästa

En vilodag!

  1. Så skönt de gånger man lyckas att ta med exakt det som används.
    Skall en natt på hotell nästa vecka och det viktigaste är springskor och kläder till det. Skulle ngt fattas GÅR det ju att köpa 🙂
    KRAM fr sö Dalsland

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén