Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Många hamstrar i huset…

Paul Rein hade jag glömt bort!

Paul Rein hade jag glömt bort!

Det är inte så lätt att rensa ut när sakerna måste passera olika stationer för att slutligen komma ut ur huset. När jag letade fram saker till Loppisen i Kyrkheddinge senast, hittade jag några gamla kassettband som jag sparat. De åkte ner i Loppis-lådan. Men sen råkade jag berätta för min man att jag rensat ut mina sista gamla kassettband. Det skulle jag inte ha gjort.

– Åh, vilka fina kassettband! De kan jag ta! Jag lyssnar på min kassettradio i garaget.

Det är inte lätt med flera hamstrar i huset. Då blir det svårt för sakerna att komma ut genom dörren.

(Men var inte frisyrerna lite roligare på 80-talet?)

Föregående

Four Fit Challenge från Sysav!

Nästa

Swish och IZettle på plats!

2 kommentarer

  1. Jo, frisyrerna var lustiga då. Jag såg inte klok ut i högstadiet.

    Svårt att rensa om man bor med hamstrar förstår jag. Men så länge sakerna används är de ju inte skräp i alla fall.

    • Eva Maria

      Det är faktiskt sant! Det är saker som ligger på vinden eller i källaren och samlar damm som är “för mycket”. Samma om man har fint porslin så är det bättre att använda det istället för att det står i ett skåp. Man blir ju glad av att använda sina fina saker och inte bara spara på dem!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén