Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Ordning i det lilla smyckeskrinet!

I våras fick min dotter efter många månaders tjat ta hål i öronen. Det var i ett svagt ögonblick jag gav med mig och sedan gick det inte att backa ur. Sagt och gjort så bokade vi tid till detta hos vår frisör i Trelleborg. Det var många dagars nervositet och uppladdning inför den stora dagen. Det som är nytt nu för tiden är att man tar hål i båda öronen samtidigt med två “pistoler”. Tidigare har många tagit hål i ena örat och sen inte velat ta i det andra för att det gjorde för ont. Min dotter undrade om det var därför det var flest killar som bara hade hål i ena örat…

Det har varit en hel del pyssel med hålen i öronen. Det är lätt att de bli inflammerade och vi har fått tvätta dem ofta, ibland varje kväll. Men nu börjar de bli rätt så läkta. Någon sa att det tar ca 6 månader för dem att läka helt.

Sen måste man ju ha något att hänga i hålen också vilket har lett till att det enda som står på önskelistan nu är – örhängen. Vi har köpt så många örhängen och nu hittar man dem överallt i huset! Men det ska vara nickelfria och då finns det speciella krokar att köpa och sen kan man hänga på vad som helst. (Vi har köpt Blomdahl som finns på bland annat apoteken.)

I helgen cyklade jag och dottern förbi Sommarboden (inredningsbutik här i Höllviken) och där köpte vi ett smyckeskrin till alla örhängen. Så nu blev det så fin ordning!!

Nytt smyckeskrin till örhängena! (Det är från Greengate.)

Nytt smyckeskrin till örhängena! (Det är från Greengate.)

Många örhängen blir det...

Många örhängen blir det…

Föregående

Planer inför hösten!

Nästa

Deodorant eller Antiperspirant?

2 kommentarer

  1. I sommar har jag fått badda mina hål i öronen med desivon. Inte kul…
    Jag har just nu ett par ‘silverploppar’ och ett par små silverstjärnor att byta med. Såg ett gäng fina pärlor i olika storlek/set på Kap ahl men ‘behövde’ bara ett par. Köpte inget! 😉
    Jag har bytt namn på min blogg efter sommaren. kram *piah*

    • Eva Maria

      Hej Piah! Jag har också hål i öronen och periodvis får jag ha ringar i öronen som gör att det luftar lite. Jag har problem när jag har vissa örhängen, kanske är det nickelallergi. Så fint namn på din blogg! Då ska jag ändra till den adressen under Min Webvänner! Kram Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén