Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Planer inför hösten!

Dags att planera hösten!

Dags att planera hösten!

Idag blev det rivstart när väckarklockan ringde och ett försök att vända tillbaka dygnet! Barnen har varit iväg på upprop i skolan och jag har kommit igång med mina planer inför hösten. Igår skrev jag ner arbetsuppgifter och mål så att jag skulle kunna börja arbeta idag. Det är mycket spännande som ska hända! Nu har jag inte kvar mitt hyrda kontor så det blir en utmaning att sitta hemma och inte frestas att göra annat. Jag städade i det nya hemmakontoret i helgen så att det skulle vara fint att sätta sig idag. Rätt så skönt att komma in i rutinerna igen!

Mina planer för Rensa ut inför hösten 2015 ser ut så här:

 • Arbeta med föreläsningen som jag ska hålla i Hjärtum (2 mil söder om Trollhättan) den 9 september på Hjärtumsgården. Jag har hållit föreläsningen på några ställen tidigare men nu bygger jag på den så att den blir längre och mer fördjupad i ämnet Rensa ut. Jag har fångat upp frågor som många är intresserade att veta mer om.
 • Marknadsföra kursen Rensa ut & Lev lättare på Folkuniversitetet. Jag hoppas att den kan starta snart! Det behöver vara 10 st intresseanmälningar och nu är det 6 st.
 • 24-27 september bär det av till Bokmässan i Göteborg, det var jättekul förra året!
 • Funderar på att ändra lite med layouten här på bloggen så att den blir tydligare. Då behöver jag be någon om hjälp eftersom jag är rätt så oteknisk. Jag har gått en kurs i Word Press men ska jag ändra teman och större saker räcker inte min kunskap till.
 • Följa upp kontakter som jag har fått i olika sammanhang, bland annat fick jag kontakt med en mäklare i våras som gärna ville ha en föreläsning om rensa ut till hösten. Kanske kan det blir napp där?
 • Ta nya foton på mig själv till bloggen och artiklar. Här ska jag få hjälp av en väninna som jag samarbetar med, hon är mycket duktig med kameran. Behöver gå till frisören först!
 • Ligga i fas med bokföring, administration och läsa nya böcker som jag hittat under sommaren.
 • Och såklart – fortsätta att rensa ut och skapa ordning 🙂

Så nu är det bara att sätta igång!

Föregående

Min första auktion!

Nästa

Ordning i det lilla smyckeskrinet!

8 kommentarer

 1. Beatrice

  Hej där!

  Kul att du kommer hit till oss i Hjärtum och föreläser. Hjärtum ligger ca 2 mil söder om Trollhättan och är en fin by att bo i. Ser fram emot detta då ämnet ligger mig varmt om hjärtat.

  Välkommen! 🙂

  • Eva Maria

   Hej Beatrice! Tack! Jag ser mycket fram emot att få åka till Hjärtum! Det är så spännande att träffa personer som också är intresserade av att rensa ut 🙂 Då ses vi snart! Kram Eva Maria

 2. Hej! Jag har skummat igenom gamla inlägg som du skrivit och får intrycket att du läser en hel del böcker på temat rensa ut. Skulle vara kul att få en sammanställning av dina favoriter, en topp 5 kanske?

  • Eva Maria

   Hej Marie! Jag läser många böcker inom ämnet rensa ut! Främst på engelska eftersom det finns ett större utbud i USA och England inom “clutter clearing”. På bloggen har jag en läslista https://rensaut.nu/fakta/vill-lasa-listan/ men den är i stort behov av uppdatering! Jag har läst många böcker sedan jag sammanställde den. Så det är en jättebra idé med en Topp 5 lista! Den kommer!!

 3. Sara

  Hej!
  Hoppas verkligen att kursen på folkuniversitetet blir av. Jag har gjort en intresseanmälan, ska försöka sprida det bland mina vänner och bekanta 🙂

  • Eva Maria

   Tack Sara för att du hjälper till att sprida kursen! Jag önskar gärna att den kan komma igång också. Ev funderar jag på att ha den i egen regi om den inte kommer igång i höst, så till våren. Jag har tillgång till en lokal i Lund men ska se om det finns på andra ställen också!

 4. Vilken spännande höst! Och så tomt i din kalender. Jag önskar min var så luftig och att det stod Bokmässan.
  Lycka till med alla projekt!

  • Eva Maria

   Ops, ser faktiskt ganska tomt ut 🙂 Ett möte har kilat sig in i början på veckan ser jag nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén