Tidigare har jag skrivit här på bloggen om Samlaren som vi har här i Vellinge kommun. Det finns flera stycken och de står utplacerade i butiker och på andra offentliga platser. Det är finurligt tycker jag att man inte behöver åka ända till Återvinningscentralen/Sysav om man bara har några batterier eller en trasig glödlampa.

En söt väska till återvinningen!

En söt väska till återvinningen!

Häromdagen låg det en återvinningsväska i brevlådan. Den kom från Vellinge kommun som ett hjälpmedel att samla små saker i tills vi går till Samlaren för att lämna lampor, batterier och småelektronik. Väskan är jättesöt och jag är frestad att istället använda den till min matsäck! Det är tre fack i den och man skulle kunna ha termos i ett fack, smörgåsar i ett och en liten kanelbulle i det tredje. Men då får man ta risken att någon slänger matsäcken 🙂

Ha en fin dag! Kram Eva Maria