Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Idag har städfirman varit här!

Idag var det dags för storstädning och städfirman kom klockan 8.30 och städade oavbrutet till klockan 17! Det var två personer och de hade en liten paus för lunch annars höll de igång hela tiden. Så nu har vi så rent och fint hemma! Jag är förbluffad över att det kunde bli så rent. Köket är fräscht, fönstren är putsade, golven dammsugna och moppade, toaletterna polerade, badkar och duschväggar rengjorda. Vi har inte haft så städat sen vi flyttade in för 3,5 år sedan. Jag är så nöjd och ser fram emot att få sätta upp adventsljusstakarna! Känner redan nu att det finns risk för att det är beroendeframkallande med städfirma.

Själv kände jag mig väldigt lat där jag satt och jobbade i datorn. Men på eftermiddagen smittades jag av deras städiver så jag rensade i en garderob och fick ihop fyra kassar med lakan, kuddar och andra textilier som jag ska skänka. Oj, så luftigt det blev! Tänker att det finns ett stort behov av sådant nu till flyktingar.

Kom på att det är en perfekt julklapp att ge bort städning till någon. Antingen om man köper ett presentkort hos en städfirma eller så kan man städa själv. Det känns som en väldigt kärleksfull present!

Kram Eva Maria

Föregående

Vintage Store i Skanör

Nästa

Ordning på nattduksbordet?

  1. Åh vad det låter skönt att ha allt rent inför julpyntandet!
    Och städning sätter jag genast upp på önskelistan! En sån utomordentligt bra idé att önska sig för oss som redan har allt vi behöver och mer där till!
    Bra jobbat med renset med, jag har kvällens rensprojekt kvar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén