Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Storstädningen bokad!

Propaganda!

Två gånger har jag anlitat städfirma, det har varit när vi flyttat och känt att vi inte orkat eller hunnit flyttstäda själva. Nu fick jag kontakt med en städfirma via en väninna och hon tipsade om att man kan beställa en storstädning – även om man inte ska flytta alltså. Detta har jag gått och funderat på och drömt om länge och nu har jag slagit till! Städfirman har varit här och inventerat hur lång tid det kan ta och vad som behöver göras.

Så den 16 november kommer de och städar! Jag längtar mer till denna dagen än till julafton. Innan dess behöver vi… ja, just det, städa! Plocka undan saker som står i vägen och kläder som ligger lite varstans. Det krävdes viss övertalning för att få med hela familjen på den här idén, de tyckte att det verkade jobbigt att ställa i ordning innan. Vi städar ju det vardagliga men det som blir inpyrt – typ vid kyl och frys, toaletterna, duschväggen, avloppen, fönstren, lister, dörrar, spindelväven i taket (kommer inte att sakna den) blir liksom aldrig städat ordentligt. Jag frågade om de använde miljövänliga städmedel och de gjorde de. Ugnsrengöringen var inte miljömärkt så den tar jag nog med såpa innan. Det är så effektivt!

Ha en fin måndag – ny vecka, nya chanser!

Föregående

Artikel om att Rensa ut i Sydsvenskan idag!

Nästa

Inspiration i Tara nr 12!

2 kommentarer

  1. yvonne

    Åh så härligt. Det skulle jag också vilja/ behöva anlita. Pga av mycket jobb, sjuk anhörig finns det inte mycket tid eller ork till städning. Min man vägrar dock ta hem någon form av “städhjälp”.

    • Eva Maria

      Hej Yvonne! Det är synd att din man inte vill ha städhjälp. Det låter som att det skulle avlasta dig/er. Jag har också hört personer säga till mig att de inte vill ha städhjälp, de tycker att det känns för privat att släppa in personer man inte känner i sitt hem. Kanske kan du komma på någon kompromiss att bara t ex köket, badrum och hallen städas av en firma och sovrum, vardagsrum och arbetsrum städar ni själva. Den firman som ska komma hem till mig har min väninna anlitat länge, det känns bra att man har fått en rekommendation av någon. Kram Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén