Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Smygstartat julen i helgen!

Igår kväll var jag på en jättefin julkonsert “När vi närmar oss jul” med Sanna Nielsen och Anders Glenmark. Konserten var i nya Malmö Live Konserthus. Fin musik och Sanna & Anders var väldigt roliga, så mycket humor blev det också. Jag kom verkligen i julstämning så idag har jag tjuvstartat med att sätta upp adventsljusstakarna. Jag vet att det är en vecka för tidigt men jag tycker det är så mörkt nu så det behövs ljus! Snön har vräkt ner hela dagen och vi är nästan insnöade. Dottern har pysslat med tacosås-burkar och gjort ljuslyktor.

Sanna & Anders efter konserten!

Sanna & Anders efter konserten!

Ljuslyktor av tacosås-burkar dekorerade med glitterlim! Billigt pyssel :-)

Ljuslyktor av tacosås-burkar dekorerade med glitterlim! Billigt pyssel 🙂

Föregående

Känner mig som Vintage!

Nästa

Black Friday imorgon!

  1. Vilka fina, enkla ljuslyktor – helt i min stil 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén