Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Ett ryck med försäljning!

Jag har hållit mitt nyårslöfte att börja rensa på loftet. Det har blivit några timmar redan! I lördags var vi bjudna hem till goda vänner och vi kom att prata om det här med att sälja saker man rensat ut. Jag blev så motiverad och på lördagkväll när jag kom hem lade jag ut några saker på vår lokala Annonstavla på Facebook. Det blev sent på lördagkväll och sen gick jag och lade mig. När jag vaknade på söndagen hade det ramlat in svar på prylarna!

Detta fick jag sålt medan jag sov:

 • 1 skidhjälm
 • 2 ryggskydd till skidåkning
 • 2 skidselar till små barn
 • 1 kamerastativ

Annonstavlan på Facebook är smidig tycker jag. Det är oftast personer i området som hör av sig och de kan bara “svänga förbi”, man behöver inte planera så noga med tiden. Via Facebook kan man lätt se vem det är som ska komma hem till en, så att det inte är en skummis 🙂 Sen är det gratis att annonsera på Facebook! Främst tänker jag använda den till större saker som kan vara knepiga att skicka. Tänker att jag ska göra till rutin att lägga ut saker på fredagkväll så att man kan vara hemma och ta emot besök under helgen.

Har du en lokal Facebook-annonstavla som du använder?

Föregående

Stuffocation – Living More With Less

Nästa

Min nya väckarklocka!

4 kommentarer

 1. Jag letar och letar efter en bra sådan sida för Stockholm men den jag hittar verkar det inte vara någon aktivitet i, får leta vidare..:)

  Ska nu för första gången testa Sellpy och se om det är något för mig!

 2. Härligt att “jobba med rensande” medan man sover 🙂 Har själv en massa grejer jag ska ta tag i att rensa ut nu… Finns en lokal FB-grupp här där jag bor men jag har ofta kört Blocket eller Tradera. Men det där beror ju lite på vilken sorts saker det är man vill bli av med också.

  • Eva Maria

   Det är bra att ha de olika sajterna som komplement! Tradera till mindre saker som passar att skicka med posten, Blocket till större saker som man vill nå ut till många med och kanske de lokala FB-grupperna till lättsålda saker? Jag säljer på Loppis ibland och då brukar det blir många små prylar som inte är så värdefulla och kan tåla att man prutar på! Kram Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén