Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Min nya väckarklocka!

IMG_4546

Jag har börjat använda den fina väckarklockan som jag fick i julklapp. Den väcker mig med solljus och fågelkvitter! Man kan även välja en radiokanal istället för fågelkvitter. Jag tycker den är jätteskön att vakna till, känns som om man ligger i ett tält på en sommaräng! Passar bra idag när det är minus 9 ute!

Dags att gå upp!

Rise and Shine!

Föregående

Ett ryck med försäljning!

Nästa

Moveria – en hjälpande hand när du flyttar!

2 kommentarer

 1. Lotta Johansson

  Hej!

  Det låter ju jättemysigt att vakna på det viset. Vad heter den mer än att den är från Philips?

  Hälsningar från kalla Hässleholm och Lotta

  • Eva Maria

   Ja, det är mysigt! Den heter Philips Wake Up Light och den finns i olika modeller. Det är inte alla som har fågelsången! Kram Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén