Vilka kategorier av saker har ni svårast för att göra er av med?

Det jag har svårast för att göra mig av med är böcker, kläder och saker med affektionsvärde i form av presenter och saker jag ärvt eller fått som minne.

Jag har en ganska så proppfull bokhylla som står i en korridor och varje gång jag passerar den så liksom blundar jag lite. Sen kommer det nya böcker hela tiden som man vill läsa… så nu har jag bestämt mig för att om jag vill köpa en ny bok så ska jag rensa ut tre stycken. Så häromdagen rensade jag ut 22 böcker som jag skänkte till Lions. Det blir ju 7,33 nya böcker som jag har tillgodo! Jag har redan köpt en, Lilla Berlin del 6, den var jag bara tvungen att köpa! Lilla Berlin är så rolig. Så blir det den nya boken “Time and how to spend it” av James Wallman också, ska snart beställa den.

Trevlig helg! Kram Eva Maria