Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Sköna Maj Välkommen!

En liten kalender som jag gjort till mig själv inför maj! Jag har använt en färdig mall i Word.

Föregående

Uppföljning Speciella april

Nästa

En bok in, tre ut!

2 kommentarer

  1. Gunilla

    Wow! Så bra du ska må när allt är gjort. Det där loftet låter spännande. Lycka till. / Gunilla

    • Eva Maria

      Tack! Jag hoppas kunna bli klar 1 juni! Jag kommer att redovisa med bilder här på bloggen. Loftet är cirka 40 kvm och man måste klättra upp med en ranglig stege så jag undviker att klättra upp där när jag är ensam hemma. Jag är rädd för att trilla ner genom hålet! Men det har blivit så mycket bättre under april, nu ser man golvet och kan gå runt däruppe. Det är fortfarande mycket saker men mitt mål är att organisera och systematisera så att man hittar bland sakerna. Ett mål är också att nå känslan att det skulle vara möjligt att genomföra en flytt, det hade inte gått innan! Hur gick det för dig innan Valborg?! Kram Eva Maria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén