Nu har redan april swishat förbi och jag tittar tillbaka på mina förväntningar på Speciella april. Jag är nöjd med april, inte så att jag kom i hamn med alla mina ambitioner men jag kom igång med nya rutiner!

 1. Fortsätta arbeta med det jag lärt mig på mina skrivarkurser.
  Jag har försökt att vika 2 timmar per dag till att sitta med datorn och skriva. Det gick bra de två första veckorna i april men sen blev det påsklov och i helgen som gick har vi haft konfirmationsfest här hemma så då slirade jag av mina rutiner pga många förberedelser inför den. Men jag tar med min nya rutin in i Sköna maj!
 2. Jag vill fortsätta pyssla med min kapselgarderob.
  Kapselgarderoben har jag kommit igång med! Jag delade upp alla mina kläder i 12 påsar som jag ställde upp på loftet och en av dem för april lade jag tillbaka i min garderob. Hur detta har gått kommer jag att skriva om i ett eget inlägg.
 3. Måste börja rensa på loftet…
  Trodde att det skulle bli ett aprilskämt men jag kom faktiskt igång. Det blev inte så att jag var däruppe 2 timmar per dag men däremot kom jag igång och tog några rejäla arbetspass som fick det att lossna. Jag har också fått hjälpt att skruva upp fler hyllor under april månad och det gjorde stor förändring. Kommer mer om loftet längre fram här på bloggen…! Vill så gärna vara klar till sommarlovet börjar och slippa tänka på loftet under sommaren!
 4. Gå till gymet 1 gång per vecka och spela tennis 1 gång per vecka.
  Det blev bara 2 besök på gymet och 3 tennistillfällen varav en tävling där jag verkligen gick utanför min komfortzon! Men det känns skönt att göra det ibland.
 5. Vara ute i solen och njuta av våren!
  Hm, jag var nog inte ute så mycket som jag tänkt men är ändå nöjd. Det var väldigt fint väder i april och jag gick lite längre promenader med hunden. Trädgårdsarbete är inte riktigt min grej… men borde rensa lite ogräs mm. Jag sitter hellre i trädgården och läser och dricker kaffe.

Så har jag gjort en liten kalender för Sköna maj med fokus på att rensa ut! Postar den till er imorgon på 1 maj!
Önskar er en härlig Valborgsmässoafton!