Igår kväll fick jag ett ryck och packade ner mina sommarkläder i tre förvaringspåsar. Det kändes bra och det blev luftigt i garderoben. Jag ska bära upp dem på loftet och samtidigt ta ner lite höstkläder. För mig fungerar det att lura mig själv genom att ha de olika kapslarna, det känns som att jag får nya kläder när jag cirkulerar dem! Ser mycket fram emot att få ta ner mina höstkläder, speciellt en ulltröja som jag är så förtjust i. Jag känner mig duktig för jag har nästan inte handlat några nya kläder efter att mitt klädköpstopp var över 31 maj. Skillnaden som jag känner efter klädköpstoppet är att jag väljer mina nya kläder med större omsorg och funderar på om jag verkligen behöver dem. Och att köpa något utan att prova är förbjudet! Vi var några dagar i Prag i somras och då köpte jag nya kläder, 3 par byxor och några tröjor. Jag är glad för mina nya kläder och jag har använt dem mycket. Gillar min kapselgarderob också!