Inspiration att rensa ut i ditt hem!

Vecka 16: En kreativ hörna

Hemma hos oss är det pyssel på gång i olika former; målning, sömnad, modellbygge, nagelmålning… och i vår kreativa hörna kan man sätta sig när lusten till pyssel slår till. Jag tycker det är så skönt att ha en speciell plats för det kreativa. Fördelen är att man kan låta allt ligga framme ett par dagar om man inte blir klar. Det blir lättare att fixa något, som att laga något med symaskinen när den är lätt att ta fram och har en egen plats.

I vår kreativa hörna har vi en ”pysselhylla”, hyllan Kallax från Ikea, tror den hette Expedit tidigare. På lådorna har vi fäst lappar med text om innehållet, lapparna har vi fäst med små klämmor i metall från Panduro. Jag gillar det stora bordet (också från Ikea) där man får plats att sitta flera. Vi hade det som matsalsbord tidigare.

Den här veckan har jag gått igenom allt pyssel och rensat ut och sorterat. Men jag kommer nog aldrig att bli en minimalist på det här området…! Det tog närmare fyra timmar men jag tog några pauser och drack te. Jag är nöjd med min insats, om jag får lova att säga det! Det är viktigt att ge sig själv beröm ibland! Det borde man göra varje dag. 

Föregående

Vecka 15: Skrivbord och kontorsmaterial

Nästa

Coronarensar -ett nytt ord?

2 kommentarer

  1. Oj vilket jobb! Men kul med pysselhörna! Skönt att kunna ha sakerna ute ett tag. Att dra saker fram och tillbaka är så trist, vilket gör att mina pysselsaker allt mer sällan kommer ut från skåpet (å andra sidan har detta lett till att mycket rensats ut..)

    • Eva Maria

      Det är synd när pysslet bli lidande! Det hade varit härligt med en separat ateljé också där man kunde ha större projekt med målning och snickeri! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Drivs med WordPress & Tema av Anders Norén